Guasha Facial

Bent u op zoek naar een natuurlijke manier om uw huid te verbeteren? Liever de huid van binnenuit stimuleren? Maak dan kennis met onze Guasha Facial, onze hoogst gewaardeerde behandeling. Deze huidmassage stimuleert de huid van binnenuit en kent zijn oorsprong in het oude China. Kom tot rust en verbeter uw huid in de sfeervolle ambiance van Studio Bellezza. U bent van harte welkom! Kom binnen en laat u meenemen in de persoonlijke aandacht die wij u bieden, al vanaf het eerste moment.

Waarom Studio Bellezza?

Studio Bellezza en haar schoonheidsspecialisten zijn lid van en geregistreerd bij de ANBOS. Dit is een waarborg voor gediplomeerde specialisten en gecertificeerde kwaliteit, inclusief een geschillencommissie voor het onwaarschijnlijke geval dat u ontevreden zou zijn. Onze schoonheidsspecialisten zijn allemaal individueel geregistreerd in het SKIN-register en voldoen daarmee aan transparante kwaliteitseisen. Om in het register opgenomen te kunnen worden, moeten schoonheidsspecialisten een erkend diploma kunnen overleggen en aan kunnen tonen dat ze voldoende werkervaring hebben opgedaan in hun vakgebied.

Met continue (na)scholing en diverse specialisaties staan de vakmensen bij Studio Bellezza op hoog niveau. Met meer dan 25 jaar ervaring in het beautyvak op de werkvloer en als docent uiterlijke verzorging is eigenaresse Angela van Eck er van overtuigd dat dit één van sleutels naar het succes is geweest. Succes dat tot uiting komt in de vele positieve reviews die op diverse (online) plekken over ons instituut terug te vinden zijn.

Reviews:

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Ik zie mijn huid steeds beter worden. De tussentijdse huidscans laten me dat in detail nog beter zien.
Evelien, bij Bellezza sinds 2014

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Mooi hoe de huid met stimulatie van binnenuit zulke sprongen kan maken.
Claudia, bij Bellezza sinds 2019

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Het werkt! 
Tanja, bij Bellezza sinds 2013

Waarom de Guasha Facial?

Op ons gezicht staat te lezen wat er in ons lichaam gebeurt. Volgens de Chinese geneeswijze is de huid niet alleen een verpakking van uw lichaam, het is ook de spiegel van uw gezondheid. Huidproblemen zoals onzuiverheden, oneffenheden, roodheden maar ook een vermoeide huid zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken. Dankzij de natuurlijke en bio-actieve ingrediënten staat de Guasha Facial voor huidverbetering van het hoogste niveau.

Het doel van deze behandeling is huidverbetering creëren met specifieke guasha steen massagetechnieken uit het oude China. Wanneer u uw huid wilt verbeteren dan is het van belang om uw huid aan het werk te houden. Deze anti-aging behandeling is daarvoor zeer geschikt!

Door middel van een enzymatische peeling wordt de huid voorbereid. Vervolgens gaan we deze stimuleren en activeren. Afhankelijk van de staat van uw huid, of het resultaat wat u wilt bereiken is deze behandeling ook in kuurverband vaak een aanrader.

Uw specialist kan u daar tijdens de behandeling meer over vertellen.

  • Deze Guasha behandeling is uit te breiden met diverse supplementen.
  • Deze behandeling is 6 dagen per week te boeken (maandag t/m zaterdag), waaronder op 4 avonden.
  • U wordt behandeld door een gediplomeerde schoonheidsspecialiste.
Boek nu uw eigen Guasha Facial bij Studio Bellezza!
Als u nu uw behandeling boekt via deze link, ontvangt u tijdelijk de volgende extra’s bij uw behandeling:

Gratis: ontvangst met een reinigende matcha thee.

Let op! Deze aanbieding is tijdelijk en zo lang de voorraad strekt. Bonnen zijn niet in te wisselen tegen contanten of korting.

Boek nu!