Skinlift Facial

Gaat u voor het beste? Alleen het allerbeste qua resultaat? Kies voor deze intensieve facial als u op een natuurlijke manier uw huid wil verstevigen. Voor zichtbaar resultaat, huidverjonging en huidverbetering kiest u deze populaire behandeling. Kom tot rust en verbeter uw huid in de sfeervolle ambiance van Studio Bellezza. U bent van harte welkom! Kom binnen en laat u meenemen in de persoonlijke aandacht die wij u bieden, al vanaf het eerste moment.

Waarom Studio Bellezza?

Studio Bellezza en haar schoonheidsspecialisten zijn lid van en geregistreerd bij de ANBOS. Dit is een waarborg voor gediplomeerde specialisten en gecertificeerde kwaliteit, inclusief een geschillencommissie voor het onwaarschijnlijke geval dat u ontevreden zou zijn. Onze schoonheidsspecialisten zijn allemaal individueel geregistreerd in het SKIN-register en voldoen daarmee aan transparante kwaliteitseisen. Om in het register opgenomen te kunnen worden, moeten schoonheidsspecialisten een erkend diploma kunnen overleggen en aan kunnen tonen dat ze voldoende werkervaring hebben opgedaan in hun vakgebied.

Met continue (na)scholing en diverse specialisaties staan de vakmensen bij Studio Bellezza op hoog niveau. Met meer dan 25 jaar ervaring in het beautyvak op de werkvloer en als docent uiterlijke verzorging is eigenaresse Angela van Eck er van overtuigd dat dit één van sleutels naar het succes is geweest. Succes dat tot uiting komt in de vele positieve reviews die op diverse (online) plekken over ons instituut terug te vinden zijn.

Reviews:

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Briljant!
Petra, bij Bellezza sinds 2015

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Geweldig wat een resultaat je ziet! En dat al na slechts een paar behandelingen.
Pia, bij Bellezza sinds 2016

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Mijn huid en ik zijn safe in de vakkundige handen van Romy. Als ik geweten had dat genieten en resultaat samen kunnen gaan, was ik hier veel eerder aan begonnen.
Conny, bij Bellezza sinds 2012

Waarom de Skinlift Facial?

Stimuleer de huid, reduceer blokkades en verstevig uw huid! De meest intensieve facial van dit moment! Op een natuurlijke manier de conditie van uw huid verbeteren en deze te liften.
Het is een aanrader om deze behandeling af te wisselen met onze Detox behandeling.

Deze intensieve behandeling bevat:

 • Reinigen
 • Polish
 • Superfacial Peeling
 • Oneffenheden verwijderen
 • High Intensity Masker
 • Massage tijdens masker
 • Bindweefsel en cupping
 • Oogverzorging
 • Afsluiting met dag- of nachtverzorging en indien van toepassing zonbescherming.
 • Deze intensieve behandeling is uit te breiden met diverse supplementen.
 • Voor een optimaal resultaat is een herhaling van deze behandeling in kuurverband aan te raden. Uw specialiste kan hier meer over vertellen.
 • Deze behandeling is 4 dagen per week (dinsdag t/m vrijdag) te boeken en waaronder op 3 avonden.
 • U wordt behandeld door een gediplomeerde schoonheidsspecialiste.
Boek nu uw eigen Skinlift Facial bij Studio Bellezza!
Als u nu uw behandeling boekt via deze link, ontvangt u tijdelijk de volgende extra’s bij uw behandeling:
50% korting: op de aanbevolen vervolgbehandeling, de Detox Facial.

Let op! Deze aanbieding is tijdelijk en zo lang de voorraad strekt. Bonnen zijn niet in te wisselen tegen contanten of korting.
f227187
Boek nu!