Een intensievere aandacht voor uw huid en haar moet natuurlijk niet veel duurder worden. Om die reden bieden we u een persoonlijk behandelplan in abonnementsvorm (speciaal voor u op maat samengesteld) aan.

Met het persoonlijk behandelplan investeert u maandelijks een vast bedrag in de gezondheid van uw haar en uw huid. En is uw aangezicht altijd representatief en verzorgd.

Daarnaast plannen we al uw behandelingen een heel jaar door, zodat u (bijna) altijd de voor u ideale dagen en tijdstippen kunt reserveren.

Mocht uw huid niet goed reageren op een behandeling, uw huid andere gewoontes vertonen of uw persoonlijke wensen veranderen, dan bespreken we dit en passen we het behandelplan aan. We gaan altijd voor het beste voor uw huid!

Dit abonnement noemen wij de VIP-treatment. En bij een VIP-treatment horen extra’s. Als u gebruik maakt van het abonnement, krijgt u 5% korting op alle producten die bij Studio Bellezza verkrijgbaar zijn. Tevens worden producten indien gewenst gratis verstuurd. En blijft het punten sparen op producten bestaan. Verder krijgt u een behandeling naar keuze t.w.v. € 35,- gratis.

Bij een abonnement horen vanzelfsprekend ook enkele voorwaarden:

  1. Het maandbedrag wordt maandelijks op of rond de 25e automatisch afgeschreven van uw bankrekening. U geeft dus een incassomachtiging af.
  2. De genoemde korting van 5% geldt op alle producten (huidverzorging, haarverzorging, nagelproducten, make-up, sieraden, etc.), echter niet op behandelingen.
  3. Geplande behandelingen kunnen ingepland worden op de door u aangegeven data. De enige voorwaarde is dat de aangegeven behandelingen binnen een jaar opgemaakt zijn en niet kunnen worden meegenomen naar een volgend jaar.
  4. Abonnementen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.

Meld u aan voor de VIP Treatment