WINACTIE!

Het krijgen van droger haar, als je op vakantie bent.

Iets wat misschien wel eens bekend in de oren kan klinken! Zon, zee en strand zijn allemaal invloeden die het haar droger maken. Het is dus belangrijk om ook je haarverzorging door te zetten in de zomer en/of op vakantie, want juist dan is het extra nodig!

De Color Sealer van KIN is jouw redder in nood! Deze leave-in behandeling heeft een glans en kleur levendige werking. Het beschermt en reguleert de haarvezel terwijl het de glans en kleur houdbaarheid ondersteunt. Goed geschikt voor geverfd haar of haar met high/lowlights. Zonder parabenen.

De Color sealer van Kin Cosmetics beschermt uw haar in de zomer.

Beschermt en reguleert de haarvezel terwijl het de glans en kleur houdbaarheid ondersteunt. Zeer geschikt voor geverfd haar of haar met high/lowlights. leave-in spray, dus een echte aanrader voor in uw strandtas. Bevat geen parabenen. Werkzame bestanddelen: Granaatappelextract, vitamine E en uv-filter. Granaatappel heeft een antioxiderende eigenschap die de interne haarstructuur versterkt en regenereren, terwijl ze de kleurechtheid verlengen en beschermen tegen uv-straling.

Wil je hem gelijk hebben? Dan kun je hem in de salon kopen!

Wil jij deze Color Sealer va Kin Cosmetics liever winnen? Dat kan!

Wat moet je daarvoor doen?

  1. Deel het FB/Insta bericht op je eigen tijdlijn en die van zoveel mogelijk vrienden.
  2. Like het bericht op FB/Instagram.
  3. Meld je tot slot hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Je kunt meedoen tot en met 20 juli 2021 | Uit alle aanmeldingen trekken we op 21 juli 2021 een winnaar!