WINACTIE!

Naast dat jouw huid er stralend bij staat, is een bad hair day natuurlijk geen optie! Daar hebben wij iets voor, namelijk de Cream Oil van KIN!

Deze cream biedt een buitengewone zijdeachtige aanraking, elasticiteit en stralende glans aan het haar, zonder het haar te verzwaren.

Het perfecte ritueel voor zijdeachtig en glanzend haar. Geeft voeding en hydratatie voor alle haartypes en is daarbij ook parabenen en sulfaten vrij.

Cream Oil van Kin Cosmetics is een heerlijk product om je haar te laten glanzen zonder dat het vet wordt of verzwaard. Je haar wordt beter doorkam baar, glanzender en de geur is echt geweldig!

Bevat 5 eeuwenoude oliën:

  • Arganolie: hoge voedingswaarde en gehalte aan Vitamine E herstellen  het haar intensief en geven het maximale zachtheid en glans.
  • Macadamia olie: Haar verzachtende eigenschappen en hoge gehalte aan palmitoleïnezuur maken het haar uitzondert zacht en glanzend.
  • Kukui olie: Haar antioxiderende en hydraterende eigenschap en gehalte aan vitamine C & E voor vitaliteit, gezondheid, bescherming en welbevinden voor haar en hoofdhuid.
  • Camelia olie: Rijk aan aminozuren en Vitamine E, B, C en E, voor voeding, zijdeachtige textuur en doet de glans van natuurlijk of geverfd haar beter uitkomen.
  • Druivenzaad: Rijk aan omega 6 & 3, herstelt, versterkt het haar en voorkomt breuken, Verbetert de kracht en weerstand van het haar aanzienlijk

Wil je hem gelijk hebben? Dan kun je bij Studio Bellezza in de salon kopen!

Wil jij deze Cream Oil van Kin Cosmetics liever winnen? Dat kan!

Wat moet je daarvoor doen?

  1. Deel het FB/Insta bericht op je eigen tijdlijn en die van zoveel mogelijk vrienden.
  2. Like het bericht op FB/Instagram.
  3. Meld je tot slot hieronder aan voor onze nieuwsbrief!

Je kunt meedoen tot en met 20 juli 2021 | Uit alle aanmeldingen trekken we op 21 juli 2021 een winnaar!