Acne

Op zoek naar een effectieve behandeling van acne? Wij gaan voor de totaal aanpak. Dit doen wij met een persoonlijk behandelplan, helemaal afgestemd op jouw huid. En boeken daar mooie resultaten mee. We bieden u goede ondersteuning en begeleiding. Want acne is misschien wel de meest bekende huidaandoening, maar helaas heel lastig zelf onder controle te krijgen. Gelukkig kunnen wij u hier met onze ervaring en technieken bij helpen. Onze ervaring is dat we acné in 90% van de gevallen met onze acnébehandelingen en producten onder controle krijgen.

Waarom Studio Bellezza?

Studio Bellezza en haar schoonheidsspecialisten zijn lid van en geregistreerd bij de ANBOS. Dit is een waarborg voor gediplomeerde specialisten en gecertificeerde kwaliteit, inclusief een geschillencommissie voor het onwaarschijnlijke geval dat u ontevreden zou zijn. Onze schoonheidsspecialisten zijn allemaal individueel geregistreerd in het SKIN-register en voldoen daarmee aan transparante kwaliteitseisen. Om in het register opgenomen te kunnen worden, moeten schoonheidsspecialisten een erkend diploma kunnen overleggen en aan kunnen tonen dat ze voldoende werkervaring hebben opgedaan in hun vakgebied.

Met continue (na)scholing en diverse specialisaties staan de vakmensen bij Studio Bellezza op hoog niveau. Met meer dan 25 jaar ervaring in het beautyvak op de werkvloer en als docent uiterlijke verzorging is eigenaresse Angela van Eck er van overtuigd dat dit één van sleutels naar het succes is geweest. Succes dat tot uiting komt in de vele positieve reviews die op diverse (online) plekken over ons instituut terug te vinden zijn.

Reviews:

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Wat een opluchting om te zien dat het werkt! Ik had voor mijn gevoel alles al geprobeerd. Niet dus.
Lieke, bij Bellezza sinds 2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Ik ben mijn puberteit al lang voorbij, maar mijn acne hebben we nu eindelijk dankzij de totaal aanpak ook onder controle.
Heleen bij Bellezza sinds 2016

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Charlotte is best een beetje streng. Maar mede daardoor is mijn acne al flink afgenomen. Ik ben er zo blij mee!
Pamela, bij Bellezza sinds 2021

Waarom de acne behandelingen?

Bij acne zien we vaak dat alleen een dieptereiniging niet voldoende is om acne onder controle te krijgen. Daarom hebben bij Studio Bellezza ons complete plan van aanpak. Deze totaalbehandeling bestaat uit een aantal blokken:

  • Intake om plan van aanpak door te nemen en vast te stellen in welk zorgprofiel de patiënt valt.
  • Voorlichting en tips wat u zelf thuis wel of juist niet moet doen.
  • Meerdere behandelingen met een intensieve start periode die van toepassing is om de acne onder controle te krijgen. Denk hierbij aan dieptereiniging in combinatie met verschillende peelings. Dit is afhankelijk van de ernst van de acne.
  • Productadvies met daarbij het productenpakketje om thuis de acne aan te pakken.
  • Controles in de huidkliniek met daarbij de voortgang vastleggen met het huidscan apparaat de visioface.
  • Contactmomenten online of telefonisch
  • Voedingsadvies indien gewenst

Mooie resultaten na enkele maanden intensieve behandelingen.

Tijdens de intake stelt de specialist vast in welke mate de acne aanwezig is. Daarbij heeft zij richtlijnen waarbij bepaald wordt in welk zorgprofiel de patiënt valt. We praten hierna over

  • Mild
  • Matig/ernstig
  • Ernstig

Wanneer we hebben vastgesteld in welk zorgprofiel iemand valt, kunt u ook de bijbehorende vergoeding checken. Wanneer het gehele traject met succes doorlopen is kunt u eventueel over op cosmetische behandelingen zodat u alleen nog uw huid hoeft te laten reinigen. Zo voorkomt u dat er weer ontstekingen ontstaan.

Met bovenstaande aanpak willen we ervoor zorgen dat we de acne samen onder controle krijgen. Zodat de kans op littekens zo klein mogelijk is.

– Deze behandeling is 4 dagen per week (dinsdag t/m vrijdag) te boeken en waaronder op 3 avonden.
– U wordt behandeld door een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met aanvullende specialisatiediploma’s op het gebied van acne.

Boek nu uw eigen intakegesprek acne bij Studio Bellezza!
Boek nu!