Bruidsstyling

Ga je trouwen? Van harte gefeliciteerd! Op één van de mooiste dagen van je leven wil je er op je mooist uitzien. De mooiste versie van jezelf zijn. Wij helpen je daar graag bij.

Tijdens de proefsessie starten wij met het doornemen van je wensen en bekijken we graag eventuele voorbeelden. Hierdoor leren we je kennen en je wensen om te zetten in een totaalplaatje

Waarom Studio Bellezza?

Onze bruidstylisten zijn haarspecialisten en visagisten en hebben kennis op beide vakgebieden. Wij werken met de mooiste producten en zorgen ervoor dat zowel het kapsel als de make up tot in de late uurtjes mooi blijven.

Daarnaast zijn zij geoefend in geruisloos werken en je op je gemak stellen op de grote dag. Zij weten van aanpakken en op tijd werken zonder af te doen aan het eindresultaat. Indien gewenst is er ook een mogelijkheid om op het zelfde adres of trouwlocatie het haar en de make up van jullie gasten te verzorgen.

Wil je daarbij extensions voor voller of langer haar? Wil je een totale nieuwe look? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Reviews:

⭐ ⭐ ⭐ ⭐⭐ De mooiste look op de mooiste dag van m’n leven!
Eveline, bruid bij Bellezza in 2010

⭐ ⭐ ⭐ ⭐⭐ Om 6.00 uur ’s ochtends op locatie? Geen probleem!
Ineke, bruid bij Bellezza in 2018

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ De titel hofleverancier van Kasteel Wijenburg maken ze meer dan waar!
Francisca, bruid bij Bellezza in 2017

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Wat een team! Moeder, schoonmoeder, zussen, getuigen, bruidsmeisje: allemaal top en nog was alle aandacht op mijn gericht. Heerlijk!
Miranda, bruid bij Bellezza in 2019

Waarom een bruidstylingpakket van Studio Bellezza?

Omdat wij een beauty onder één dak instituut zijn kunnen we ook voorafgaand aan jullie dag van alles bieden. Wij hebben een vast team in onze hairstudio, beautysalon en huidkliniek. Er is dus van alles mogelijk om al voor de grote dag te komen ervaren, een heerlijke facial, relaxmassage, spraytan, extensionbehandeling bijvoorbeeld. En hoe leuk is dit om dat samen met je aanstaande te komen doen? Of je moeder, je zusje, schoonmoeder of vriendin…

Zekerheid

Wij hebben altijd een back-up bruidstyliste beschikbaar in geval van nood. Het mag immers niet gebeuren dat (bijvoorbeeld) wegens ziekte er geen styliste op jouw huwelijksdag beschikbaar is.

Producten en houdbaarheid

Wij werken met de make-up producten van Pure Bellezza en voor de haren gebruiken wij producten van Kin Cosmetics en Oolaboo. De houdbaarheid van de make-up en het kapsel zijn zo goed, dat het echt blijft zitten tot het einde van de dag. Als je echter een andere stijl wilt voor de avond (een nieuw kapsel en een nieuwe make-up) komen we uiteraard graag terug. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Gasten en overige mogelijkheden

De gasten op jouw bruiloft kunnen ook gestyled worden. Dat kost € 85,00 voor haar & make-up samen of € 55,00 voor alleen haar of make-up. Qua planning (jij bent immers het belangrijkst) moeten we dit wel goed afstemmen. Gasten worden na de bruid gedaan. Mocht het qua planning nodig zijn dat er een extra styliste komt dan zitten daar extra kosten aan verbonden. Bruidsgasten kunnen via de bruid boeken en alleen i.c.m. bruidsstyling van de bruid.

Datum reserveren/vasthouden

Het is mogelijk om vrijblijvend een optie voor één maand te plaatsen voor jouw trouwdatum. Reserveer echter wel op tijd zodat we zeker plaats voor je hebben.

Aanvullende suggesties

  • Beautybon voor bijv. ceremoniemeester, ouders en/of getuigen.
  • Het zetten van hair extensions voor langer haar.
  • Het aanschaffen van de gebruikte producten zodat je ook de jaren na jullie mooiste dag er op je best uit kunt blijven zien.
  • Doordat wij verschillende specialisten op gebied van de huid in huis hebben kunnen we je ook adviseren bij huidproblemen. Een intake is altijd gratis!