“Wij hebben passie voor huid en haar. En vooral ook voor u!”

Hoe het allemaal begon

Mijn passie voor beauty ontstond al in mijn vroege kinderjaren. Ik wilde kapper worden, echter schreef ik dat destijds met één p, en daardoor ging mijn kleuterjuf vragen stellen… Nee, geen kaper! Kapper bedoelde ik..
Dit mooie vak heb ik zeven jaar mogen uitvoeren. Toen mijn lichaam mij in de steek liet, werd ik omgeschoold en uiteindelijk heb ik ruim 10 jaar als docent les mogen geven op de afdeling Uiterlijke Verzorging op het Koning Willem I college. Ik wilde echter meer. En nadat ik een groot persoonlijk verlies doormaakte, voelde ik de kracht om gewoon in het diepe te springen.

In 2008 startte ik met het opleidingsinstituut. Dat groeide als kool. Blijkbaar was bijna elke vrouw op zoek naar tips en tricks op het gebied van make-up. Vrouwen uit heel het land kwamen naar Waardenburg om een make up workshop of een complete visagie opleiding te volgen. In 4 jaar tijd mochten wij 40.000 vrouwen verwelkomen. Daarna was het tijd voor iets nieuws.

We verhuisden naar een groter pand, en het beauty-onder-één-dak concept werd geboren. Een half jaar daarna heb ik nog een overname gedaan van een groot, gerenommeerd beautyinstituut in de omgeving en vanaf die tijd zat ik op een sneltrein. Inmiddels zijn we 15 jaar verder en heb ik mijn plannen kunnen verwezenlijken.

Ons beautypark biedt beauty onder één dak. U kunt bij ons terecht voor huid, huidproblemen, haar en mooimakers. Mijn team en ik bieden u aandacht, beleving, rust en de beste behandelingen in een mooie luxe omgeving. Bent u op zoek naar me-time, dan heten wij u van harte welkom!

Liefs,
Angela

Waar staan wij voor?

Wij hebben passie voor huid en haar. En vooral ook voor u. Daarom nemen wij graag de tijd om u te leren kennen en een band op te bouwen. Wij nemen de tijd om naar u te luisteren. Onze adviezen sluiten aan op uw wensen. Samen gaan wij voor resultaat.