Alle genoemde prijzen in onze onlineshop zijn inclusief BTW. In de professional area (achter de in inlog) voor beautyprofessionals zijn alle prijzen exclusief BTW.

Je kunt bij ons betalen met de volgende betaalmethoden:

IDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Rabobank, ING bank, SNS bank, ASN Bank, Regiobank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers, Knab bank of Bunq, dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank.

Creditcard

Snel en eenvoudig betalen met je creditcard of Maestrocard! Op PureBellezza.nl kun je veilig betalen met je VISA, Amercian Express of Mastercard. Bij het betalen dien je een beveiligingscode in te vullen, deze code wordt ook wel de CVC2/CVV2 code genoemd. Dit is het getal van drie cijfers die op de achterkant van je creditcard staat. De creditcard beveiligingscode is een anti-fraude beveiligingsmiddel om te controleren of je in het bezit bent van een creditcard.

Bank Transfer (SEPA overboeking)

Maak jouw aankoopbedrag over naar onze bankrekening NL82 RABO 0138 627 584 t.n.v. Studio Bellezza o.v.v. het factuurnummer. Je bestelling wordt verzonden zodra de betaling bij ons binnen is.