Basic facial

Welkom op je moment van ontspanning en verzorging!

Je hebt jezelf zojuist een stap dichter bij pure verwennerij gebracht met onze Basic Facial, speciaal ontworpen om je huid te laten ademen en stralen. Voor slechts €49,00 ontgrendel je 60 heerlijke minuten aan verjongende huidverzorging, gebruikmakend van de exclusieve en luxe producten van Oolaboo. Dit is jouw kans om niet alleen te investeren in een stralende huid, maar ook in een moment van welverdiende rust.

Waarom kiezen voor onze Basic Facial?

  • Diepe reiniging en hydratatie: We beginnen met een diepe reiniging om alle onzuiverheden te verwijderen, gevolgd door een hydratatiebehandeling voor die langdurige, natuurlijke glow.
  • Zachte exfoliatie: Zeg vaarwel tegen dode huidcellen en hallo tegen een frisse, levendige uitstraling.
  • Voedend masker: Afgestemd op jouw unieke huidtype, voedt ons masker je huid, terwijl jij ontspant en geniet.
  • Ontspannende massage: Laat de stress van je afglijden met onze relaxte massage voor je gezicht, nek en schouders.
  • Natuurlijke bescherming: We sluiten af met een laagje natuurlijke bescherming en hydratatie, zodat je huid niet alleen nu, maar ook in de toekomst straalt.

Als speciale bonus ontvang je bij je boeking een verzorging sample set van Oolaboo cadeau, perfect om de luxe van onze behandelingen thuis voort te zetten.

Exclusieve aanbieding: Boek nu voor slechts €49!

Deze unieke ervaring is beschikbaar op dinsdagmiddag en -avond en donderdagmiddag en -avond. Gun jezelf deze essentiële pauze, en stap onze oase van rust binnen, waar de tijd even stilstaat en de focus volledig op jou ligt.

Wacht niet langer, deze exclusieve aanbieding is slechts tijdelijk beschikbaar. Klik hieronder op “Nu boeken” om je plek veilig te stellen en je huid de liefde en aandacht te geven die het verdient. Je huid zal je dankbaar zijn!

Nu boeken

Laat de reis naar een verfriste, vernieuwde en stralende jij vandaag beginnen. We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen!

#BasicFacial #PureOntspanning #LuxeHuidverzorging #Oolaboo #StralendeHuid #BoekNu