Colour-by-Bellezza

Wilt u een haarkleur die mooi past bij de kleur van uw huid of ogen? Wilt u sterker of zakelijker overkomen? Of uw geverfde haar laten uitgroeien naar uw natuurlijke grijze haar, maar dan wel sprankelend en eigentijds? Onze kleurspecialisten maken de mooiste, diepe kleuren met een natuurlijk glans. Overlopen en natuurlijke schakeringen zijn onze specialiteit.

Waarom Studio Bellezza?

Studio Bellezza en haar kappers zijn volledig gediplomeerd en rijk aan ervaring. Alleen gediplomeerde kappers knippen en kleuren uw haar. Zij nemen voortdurend deel aan vakgerichte trainingen en blijven zo up-to-date in het kappersvak. Uitgebreide training, bijscholing en nascholing maken van onze kappers echte kleurspecialisten, waarbij full folie technieken echt een specialiteit van onze kappers zijn.

Wij baseren ons advies niet alleen op uiterlijke kenmerken zoals natuurlijke haarkleur, gezichtsvorm en huidtype, wij zijn ook geïnteresseerd in uw lifestyle en geven u graag een advies dat volledig op u als persoon is afgestemd. Ook vinden wij het belangrijk om op de hoogte te blijven van uw wensen en hier op in te spelen.

Onze kappers hebben veel interesse in u en in uw manier van leven. Als u dat wilt, nemen wij graag de tijd om samen met u te onderzoeken welke coupe, haarkleur en styling het beste bij uw lifestyle past. Wij vinden het belangrijk dat u langere tijd tevreden bent met uw kapsel en het ook thuis (zelf) goed kunt onderhouden.

Reviews:

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Het zit gewoon altijd goed. Altijd.
Marcel, bij Bellezza sinds 2012

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Eén op één met m’n kapper. Geen wachtrij. Geen haast. Eén persoon aan mijn hoofd en mijn haar. Voor alles. Daar was ik al heel lang naar op zoek.
Natasja, bij Bellezza sinds 2018

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Als het gaat om mijn extensions en de kleur, komt er echt niemand anders meer aan mijn haar. NIEMAND.
Jenny, bij Bellezza sinds 2014

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Heeft iemand je haar verprutst? Hier lossen ze het echt op. Zo dankbaar!
Esther, bij Bellezza sinds 2020

Waarom Colour-by-Bellezza?

Het complete pakket: uitgebreid advies, wasmassage, kleuren (max. 2 kleuren) knippen of snijden, drogen, in model föhnen. Wij maken uw kapsel graag persoonlijk. Afgestemd op uw wensen en lifestyle, want een mooie coupe knippen, is vakwerk! En een mooie, houdbare kleur moet niet alleen dekkend zijn maar ook bij uw huid passen.

  • In een rustige sfeer is er veel ruimte en tijd voor persoonlijke aandacht en me-time voor u en uw haar.
  • Uitgebreide wasmassage in onze massagestoel.
  • Wij werken alleen met volleerde, gediplomeerde kappers met rijke ervaring.
  • We creëren een natuurlijke kleur en look.
  • Vanwege de beste kleurresultaten hebben wij gekozen voor het Spaanse merk KIN Cosmetics: de meest gezonde permanente haarkleuring zonder PPD en ammonia voor een zacht resultaat.
  • Deze behandeling is 6 dagen per week te boeken (maandag t/m zaterdag), waaronder tevens op 4 avonden.
  • U wordt behandeld door een gediplomeerde kapper.
Boek nu uw eigen Colour-by-Bellezza bij Studio Bellezza!

Als u nu uw behandeling boekt via deze link, ontvangt u tijdelijk de volgende extra’s bij uw behandeling:
– Gratis sample van uw haarproduct

Let op! Deze aanbieding is tijdelijk en zo lang de voorraad strekt. Bonnen zijn niet in te wisselen tegen contanten of korting.

Boek nu!