Bellezza Body Plan

Mooi van binnen, mooi van buiten

Reset in 21 dagen je lichaam met het Bellezza Body Plan. Wakker het vuur van binnen aan en verhoog je metabolisme. Ga naar een kleinere kledingmaat, voel je energieker, en wordt gezonder.

Het Bellezza Body Plan is een kickstart om snel resultaat te boeken. Voel je energieker, fitter, frisser in je hoofd, strakker in je vel. Wist je dat je gewicht maar een getal op de weegschaal is? Met onze bodyscan laten wij jou zien hoe gezond je lichaam nu echt is.

Het Bellezza Body Plan is een voedingsplan inclusief mineralen en vitaminen om je lichaam te ondersteunen tijdens het proces en je fit en vitaal te voelen. Thuis eenvoudig je doel behalen met behulp van persoonlijke ondersteuning.

Heb jij alles al geprobeerd en wordt je alleen maar zwaarder? Ken jij het Jojo effect als geen ander? Heb je weinig energie? Vaak koud? Slaap je slecht of onrustig? Heb je last van je darmen? Wellicht weet jij niet wat je lichaam nu echt nodig heeft. Of juist niet nodig heeft…

Wees welkom voor een bodyscan en laat je informeren over ons Bellezza Body Plan. Wellicht is het iets voor jou!

Tarieven Bellezza Body Plan.

  • Basis set Bellezza Body Plan, incl. begeleiding en meetmomenten met de bodyscan € 385,-. De basisset is inclusief een complete set voedingssupplementen die voldoende is voor de complete periode van 21 dagen.
  • Extra begeleidingsmoment, inclusief meetmoment € 39,-
  • Extra meting € 16,50

Afspraak maken